Buitenklimmuur - Klimax Puurs

Als je fan bent van buiten klimmen, dan moet je zeker eens langskomen bij ons nieuwste project in Puurs. Voor dit project is er een combinatie gebruikt van 4900 MULTI-SURFACE PU HEAVY-DUTY VERNIS en Mathys Paracem Universal.

Deze verven worden toegepast vanwege hun veelzijdige eigenschappen op waterbasis, geschikt voor gebruik op verschillende oppervlakken, waaronder beton, gips en gipsplaat. Het droogt snel en is gemakkelijk aan te brengen, waardoor het een ideale keuze is voor het schilderen van een klimmuur. 4900 MULTI-SURFACE PU HEAVY-DUTY VERNIS verf biedt ook een uitstekende dekking en is zeer duurzaam, wat essentieel is voor een klimmuur die onderhevig is aan regelmatige slijtage.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Mathys Paracem Universal verf op een klimmuur is de uitstekende hechting. De verf hecht stevig aan het oppervlak, waardoor een sterke en duurzame hechting ontstaat die bestand is tegen afbladderen en schilferen. Dit is vooral belangrijk voor een klimmuur, waar de verf bestand moet zijn tegen de constante slijtage en wrijving van handen en voeten van klimmers.

De veelzijdigheid, duurzaamheid en hechtingseigenschappen maken het een uitstekende keuze voor deze toepassing, en het kleurengamma zorgt ervoor dat je de perfecte look voor je klimmuur kunt bereiken.

Jaar:

2023

Land:

Belgium

Producten:

Mathys Paracem Universal 
4900 MULTI-SURFACE PU HEAVY-DUTY VARNISH

Ondergrond

Concrete

Klant:

KLIMAX Puurs