U bent onder meer verantwoordelijk voor de veiligheid van medewerkers en/of bezoekers. Als u ongelukken en aansprakelijkheid door derden tot een minimum kunt beperken, dan bespaart u de organisatie veel kosten.

Uit onderzoek is gebleken dat veruit de meeste ongevallen met verzuim in de industrie te maken hebben met uitglijden, struikelen, verstappen en vallen of door het ontbreken van markeringen. Dat heeft ons ertoe gezet een complete serie veiligheidsproducten te ontwikkelen.


SuperGrip™ assortiment

Om het gevaar van uitglijden, struikelen, verstappen en vallen tot een minimum te beperken hebben we het SuperGrip™ assortiment ontwikkeld. Een compleet programma van effectieve anti-slip producten. Van verven voor tijdelijke bescherming tot zeer duurzame afwerkingen. 

Bekijk direct alle anti-slip producten


Veiligheidsmarkering

We bieden een ruime keuze aan producten voor velerlei markeringen. Voor vloeren 

  • HARD HAT® Lijnenspray
  • HARD HAT® Markeerspray
  • HARD HAT® Verfspuitbussen fluorescerend
  • HARD HAT® Verfspuitbussen RAL-veiligheidskleuren
  • Markeerstencils
  • Tarmacoat™ buitenvloerverf

Pijpleiding identificatie

Zijn leidingen correct gecodeerd?
Bent u werkzaam in de industrie? Volgens de wetgeving dient elk type pijplijn of leiding een eigen kleurcodering krijgen. Hulpdiensten kunnen dan sneller reageren bij calamiteiten. Onze HARD HAT® verfspuitbussen en CombiColor® metaalverven zijn de ideale producten om leidingen de juiste kleurcodering te geven.

Bekijk de pijplijn identificatiekleuren en artikelnummers [PDF]


Vrijblijvend Projectadvies

Onze verkoop- en technische diensten werken nauw samen om de juiste oplossing voor uw specifieke vragen of ideeën te vinden. Verder ondersteunen we u graag in alle fasen van het project.

Direct technisch advies aanvragen

 


Producten voor HSE-managers

No catalog available.