Specialismen

Anti-Graffiti

GraffitiShield™

RUST-OLEUM® lanceert het GraffitiShield™ assortiment. Een compacte serie van antigraffiti-producten voor verschillende typen ondergronden en toepassingen die eenvoudig zijn aan te brengen en te reinigen.

Specialisme: GraffitiShield®
Het verwijderen van graffiti van ondergronden die niet voorbehandeld zijn is over het algemeen een lastig en tijdrovend karwei en kan de ondergrond zelfs beschadigen. Het alternatief is het vooraf aanbrengen van een transparante laag op het te beschermen oppervlak. Zo´n laag is gemakkelijker te reinigen en beschermt tevens tegen U.V., vuilaanhechting, carbonatatie (uitbloeien) en slijtage. In lijn hiermee introduceert RUST-OLEUM het GraffitiShield™ assortiment.

De transparante coatings zijn verkrijgbaar als permanente of tijdelijke antigraffiti-bescherming. Een permanent systeem is meervoudig reinigbaar met behulp van een speciale reiniger alvorens de beschermlaag zelf vernieuwd dient te worden. Met andere woorden, ideaal voor situaties waar frequent reinigen noodzakelijk is.

Bij een tijdelijk of zelfopofferend systeem wordt de beschermlaag samen met de graffiti volledig verwijderd bij elk reinigingsproces. Dit gebeurt door middel van hoge drukreiniging met heet water. Vervolgens dient de beschermlaag volledig opnieuw aangebracht te worden na elke reiniging. RUST-OLEUM gebruikt als basis voor dit systeem een zuiver natuurlijke was. Het voordeel is dat er geen speciale reinigers benodigd zijn en dat de beschermlaag vrijwel direct na het aanbrengen bestand is tegen een graffiti-actie.

Uniek in het GraffitiShield™ assortiment is een coating op basis van chemische NANO-technologie. Het resultaat is een zeer dunne en dichte transparante coating waarop graffiti zeer slecht hecht en waarbij maximaal resultaat wordt behaald resultaat met minimale laagdikte in slechts één laag. Deze laag kan zelfs tot 50 keer gereinigd worden voordat een nieuwe laag aangebracht hoeft te worden.

Zie GraffitiShield NANO zelf in actie op www.youtube.com/RUSTOLEUMeu